Ehostus

Kampaus ja ehostuskurssi on lopuillaan ja saimme tehtäväksi tehdä blogiin postaus viimeisestä ehostus kerrasta. Tehtiin siis pareittain suunnitelma meikistä ja sen jälkeen koko meikki, sis. pohja, kulmat, silmät, huulet ja posket.





Tein tehtävän Marille. Laitettiin pohjalle päivävoidetta ja sen jälkeen siirryttiin itse meikkiin. Mari on pohjaltaan lämmin sekä kylmä samaan aikaan, joten valittiin pohjalle sopivalta tummuudelta sävy joka neutralisoi molempia. Käytettiin neutraloijaa ihon epäpuhtauksiin ja tummiin silminalusiin. Lopuksi laitettiin puuteri. Kulmissa muoto oli jo valmiiksi hyvä, joten vaan vahvistettiin omaa kulman muotoa. Valittiin yhdessä silmämeikkiin kauniit lämpimähköt ruskeat sävyt. Haluttiin silmämeikistä arkimeikkiin sopiva, erottuva muttei liian tumma. Luomivärien jälkeen tein rajaukset ja laitoin ripsivärin. Huulille valittiin väriä antava, muttei kuitenkaan liian räiskyvä sävy. Viimeiseksi poskipuna, jota laitettiin antamaan hehkua kasvoille.  

Lopputuloksesta tuli kaunis, yksinkertainen ja klassinen päivämeikki. Työskentely oli sujuvaa, jokseenkin hidasta vielä tässä vaiheessa. Lopputulos vastasi työsuunnitelmaa. Olin tyytyväinen työn jälkeen, meikki oli symmetrinen ja tasapainoinen.





No comments:

Post a Comment