Permanentti rullauksia

Rullausta rullauksen perään, siitä on meidän koulupäivät koostuneet tässä viimeisen 3 viikon aikana. Ote ja tekniikka kyllä kehittyneet tässä rullatessa, tässäkin vaan tekemällä oppii.


Aloitettiin rullaamalla klassinen rullaus. Ensin keskelle otsalta niskaan kaistale ja sen jälkeen sivut kahdessa osassa. Sopii lyhyille hiuksille.


Viuhka rullaus, samallainen osio keskelle otsalta niskaan, mutta sivut rullattiin kuvassa näkyvällä tavalla. Kampaus kääntyy siis taaksepäin myös sivuilta. 


Tiiliskivi rullaus, näyttää kuvissa yhdeltä värikkäältä sotkupesältä. Tarkoituksena kuitenkin rullata aina seuraava rulla edellisten rullien päiden keskelle, eli jakaukset menevät tiiliskivimäisesti. 


Spiraali rullaus, olin jo menettää toivon harjoituspään kanssa, mutta sama rullaus oikeaan hiukseen sujui paljon helpommin ja nopeammin. Spiraalissa kierretään siis pystyasennossa olevan rullan ympärille. Pääliosaan yhdistin samaa päällistä kuin klassisessa. Tämä rullaus sopii parhaiten pitkille ja puolipitkille hiuksille.


Patukka rullaus, ehkä näistä helpoin ja nopein isojen osioidensa puolesta. En tehnyt rullausta harjoituspäähän, mutta tein kahdelle luokkalaiselle. Kuva lainattu Reetan blogista.

No comments:

Post a Comment